KDO SE SE MNOU SPŘÁTELÍ DOSTANE DIPLOM!
Hlástněte pro mě Semka

Demi Lovato

8. března 2011 v 18:13 |  Demi Lovato

Demi na premiéře Hannah Montana: The Movie v dubnu 2009
Demi na premiéře Hannah Montana: The Movie v dubnu 2009

Základní informace
Rodné jménoDemetria Devonne Lovato
Narození20. srpna 1992 (18 let)
USA Dallas, Texas
ŽánryPop, rock
Povolánízpěvačka, herečka, textařka
NástrojeKytara,piano
Aktivní roky2002 - současnost
VydavatelHollywood Records
Fascination Records (UK)
Demetria Devonne "Demi" Lovato (* 20. srpna 1992, Dallas, Texas, Spojené státy americké) je americká zpěvačka a herečka. Je známá pro své role Mitchie Torres ve filmu z Disney Channel Camp Rock a Sonny Munroe v seriálu Disney Channel Sonny ve velkém světě. Kromě herectví se věnuje také zpěvu a dne 23. září 2008 vydala své debutové album Don't Forget. Album se umístilo na druhém místě v hitparádě Billboard 200 a v první týden prodeje bylo prodáno na 89 tisíc alb. Své druhé album, Here We Go Again, vydala dne 21. července 2009. Album debutovalo na místě číslo 1 na Billboard 200 a v prvním týdnu se prodalo přes 108 000 kopií.

Diskografie

  • Don't Forget (2008)
  • Here We Go Again (2009)

Turné

  • 2008: Burnin' Up Tour (jako předskokan)
  • 2009: Demi Lovato Summer Tour 2009
  • 2009: Demi Lovato Fall Tour 2009
  • 2010: Demi Lovato South America Tour
  • 2010: Demi Lovato And Jonas Brothers And Cast Of Camp Rock 2 Tour
RokFilmRolePoznámky
2008Rock táborMitchie Torreshlavní role
2009Jonas Brothers: 3D KoncertSamu sebe3D film z koncertu
Program na ochranu princezenRosalinda / Rosiehlavní role
2010Camp Rock 2: The Final JamMitchie Torreshlavní role
Televize
RokNázevRolePoznámky
2002-2003Barney & FriendsAngelaVracející se role
2006Útěk z vězeníDanielle CurtinHostující účinkování, "First Down" (sezóna 1, epizoda 26)
2007, 2009As The Bell RingsCharlotte Adams
2008Just JordanNicoleHostující účinkování, "Slippery When Wet" (sezóna 2, epizoda 19)
Disney Channel GamesSamu sebeÚčastník
2009-současnostSonny ve velkém světěSonny Munroehlavní role
2010Chirurgové
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se Demi???

Jo
ujde
ne

Komentáře

1 nelinka nelinka | 9. března 2011 v 16:51 | Reagovat

ahoj, máš u mě diplom za spřátelení SB/AFFS

2 nelinka nelinka | 9. března 2011 v 16:51 | Reagovat

jo a patříš mezi moje SB/AFFS

3 bestcharmedhalliwell bestcharmedhalliwell | Web | 9. března 2011 v 20:20 | Reagovat

Máš u mě diplom :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama